Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                          

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων  ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης - Μαραθώνος , με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα, και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει για 20η φορά τον αγώνα δρόμου απόστασης 6 χλμ και 300μ για παιδια. Η ημερομηνία διεξαγωγής έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 και ώρα 18:30πμ. Η σελίδα του αγώνα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.telmissos.gr/agwnes/velerefonteia.  Οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 30 Μαΐου.

 

Hμερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 10 Ιουλίου 2022
Τόπος Διεξαγωγής: Κεντρικό Λιμανάκι Νέας Μάκρης
Μήκος Διαδρομής: 6 χλμ. (ενήλικες), 300 μέτρα (παιδιά)
Αφετηρία – Τερματισμός: Λιμανάκι Νέας Μάκρης
Ώρα Εκκίνησης αγώνα ενηλίκων: 18:30
Ώρα Εκκίνησης αγώνα παιδιών: 18:00
Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές.

Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Ειδικότερα δε οι κάτω των 18 ετών με ευθύνη των γονέων τους.
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ
Η εγγραφή σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.
Ο αγώνας 300μ. παιδιών είναι δωρεάν. Οι εγγραφές των παιδιών γίνονται την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μόνο με τη συγκατάθεση του γονέα.
Περιγραφή Διαδρομής: Η διαδρομή περιλαμβάνει τον παραλιακό πεζόδρομο μεταξύ Παραλίας Νέας Μάκρης και Παραλίας Μαραθώνα.
Κανονισμοί: Στον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ & Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.
Σταθμοί Νερών: Σταθμοί εμφιαλωμένων νερών ατομικής συσκευασία θα υπάρχουν ένας στην αναστροφή (περίπου στο 3ο χμ) και ένας στον τερματισμό.
Απονομή Επάθλων: Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τερματισμού, μετά και τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22940 98696
Εγγραφές: Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από το www.telmissos.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής ολοκληρωμένη και στέλνοντάς επίσης στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. την απόδειξη κατάθεσης των 5 ευρώ που πρέπει να γίνει στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Eurobank με αριθμό 0026.0096.15.0200432598 ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ. Προσοχή! Θα πρέπει να αναγράφετε το Ονομ/νυμό σας και την αιτιολογία. Εάν δεν υπάρχει η κατάθεση, η εγγραφή σας δεν είναι έγκυρη. Οι εγγραφές ανοίγουν 30 Μαϊου 2022 και κλείνουν στις 3 Ιουλίου 2022. (Αν συμπληρωθεί το όριο των 400 εγγραφών, θα κλείσουν νωρίτερα!)
Μετά την ηλεκτρονική εγγραφή σας έχετε το διάστημα των 5 ημερών για την κατάθεσή σας. Αν δεν γίνει η κατάθεση μέσα στο προαναφερόμενο διάστημα, η εγγραφή σας δεν θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη και θα διαγράφεται από το σύστημα.
Υπάρχει η δυνατότητα ΜΟΝΟ 400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, οπότε σας παρακαλούμε να γραφτείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Έπαθλα:
Για τους 3 πρώτους νικητές/τριες γενικής κατάταξης, θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια.
Απονομή θα γίνει και στα τρία πρώτα παιδιά.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το μετάλλιο τους και δωράκια των χορηγών μας.

Γενικοί Όροι:

  1. Στον αγώνα δρόμου μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2004) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners). Άτομα από 15 έως 18 ετών θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση που θα φέρει την υπογραφή γονέα/κηδεμόνα.
  2. Το κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα των 6 χιλιομέτρων είναι 5€.
  3. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «Αγώνας Δρόμου Βελερεφόντεια» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή βλάβη στην υγεία τους.
    4. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
    5. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβη που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
    6. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.
  4. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση με ανάρτηση στην ιστοσελίδα www.telmissos.gr ή του αγώνα.
    8. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά τους δεδομένα μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα. 9. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτόν.
    10. Κατά την αποστολή της φόρμας, θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.
    11. Σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων.
    12. Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση και δεν έχετε συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής σας, η διοργάνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να παρέχει αριθμό συμμετοχής στον καταθέτη.
    13. Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών σας αντικειμένων.


Όροι και διαδικασία Εγγραφής:
1. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης «Αγώνας Δρόμου Βελερεφόντεια» έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να κλείσει τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.
2. Το κόστος της εγγραφής θα πρέπει να καταβληθεί ως 5 ημέρες μετά την εγγραφή σας και ΕΩΣ και την Κυριακή 3/7/2022 για τους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν από τις 28/6/2022 ως 3/7/2022.
3. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στο λογαριασμό Eurobank 0026.0096.15.0200432598. Δικαιούχος: Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ.  
4. Στην αιτιολογία του καταθετηρίου θα πρέπει να αναγράφετε σύντομα το όνομά σας, το επώνυμό σας ΚΑΙ τη συμβολοσειρά «6 ΧΛΜ.». Παράδειγμα: Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6 ΧΛΜ.
5. Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα βαραίνουν τον καταθέτη, δηλαδή επιβάρυνση εξόδων OUR. Η διοργάνωση δεν θα παρέχει αριθμό σε όσους δεν έχουν καταθέσει το καθαρό ποσόν των 5€ συν τα έξοδα συναλλαγής. ΙΒΑΝ GR0802600960000150200432598. 

  1. Eίστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στείλετε το καταθετήριο στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αναγράφοντας στο θέμα την αιτιολογία του παραδείγματος – φωτογραφίας και στο μήνυμα να γράφετε το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και το αγώνισμα των αθλητών που θα λάβουν μέρος, σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα για περισσότερους από έναν αθλητές. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και το αγώνισμα του αθλητή.

    ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COVID 19



Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει

Τράπεζα Αίματος

TV-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2023

 

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Πεντελικό Μάραθων 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Ραμνούς 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Βελερεφοντεια 2022

Δείτε εδώ το video από τον 5ο αγώνα Λίμνης Μαραθώνα

Δείτε εδώ το video από τον 1o Ημιμαραθώνιο Άνδρου

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_1

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_2

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_3

 

Βράβευση Στέλιου Πρασσά και Ηρακλή Βασιλειάδη,στο gala της ΑΙMS

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

Γίνε εθελοντής

 

Στοιχεία υπευθύνου σχετικά με τους εθελοντές : Θωμάς Παπαβασιλείου , τηλ. 6975022529

 

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

Το Οινοποιείο ΖΕΓΓΙΝΗΣ με την άριστη βραβευμένη εκλεκτή ποιότητα οίνων, προωθεί και προβάλει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Ιστορικού μας Δήμου Μαραθώνα, καθώς και όλες τις δράσεις του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝ

 

Ο Τελμησσός συνεργάζεται με τα Θρησκευτικά Μονοπάτια και Πολιτιστικές Περιηγήσεις
https://www.facebook.com/religiouspaths/

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου

Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη Αττικης . Τ.Κ. 19005


Site: www.telmissos.gr
Email: info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com