Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                       

Διάβασε εδώ το e-περιοδικό "Ο Αθλοσώστης". Αγαπητέ αναγνώστη, καλώς ήρθες στο 68ο τεύχος. Το εξώφυλλο είναι αφιερωμένο στον Ηρακλή Βασιλειάδη, που έφυγε από την ζωή. Ήταν ένας αθλητής με πολλές διακρίσεις, που άφησε πίσω του τεράστια παρακαταθήκη για το ήθος και το έργο ζωής στο δρομικό κίνημα. Είχε παρακινηθεί από τις προσπάθειές μου να καθιερώσω την αθλητική ναυαγοσωστική στην Ελλάδα για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή άλλων δεσμεύσεων. Είχε κατανοήσει το όραμά μου για εθνική εξάπλωση του "αθλήματος που σώζει ζωές", και ήταν πρόθυμος να αγωνιστεί με τον πατέρα μου Παντελή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ναυαγοσωστικής στην κατηγορία 70+, καθώς και να παρακινήσει κι άλλους βετεράνους αθλητές στίβου να τους μιμηθούν. Όσοι κρατούσαν το κλειδί της λήψης αποφάσεων, διαφώνησαν με την συμμετοχή αγωνιζομένων 40+ και ανέστειλαν τα πρωταθλήματα. Ο Ηρακλής όπως αρκετοί άλλοι, ήταν ένα από τα "θύματα". Ήταν παρών σε διασυλλογικούς αγώνες αλλά όχι σε εθνικό πρωτάθλημα. Αν η αθλητική ναυαγοσωστική καταφέρει να αναστηθεί, πρέπει να τιμηθεί η μνήμη του με κάποιο τρόπο. Αναπαύσου με ειρήνη φίλε. 

Ο μόνιμος αρθρογράφος και θρυλικός δημιουργός του Baywatch, Greg Bonann, αναφέρει ότι κινηματογραφώντας τους ναυαγοσωστικούς αγώνες, κατάφερε να εκφράσει την ακαταμάχητη γοητεία του Baywatch.

Αρκετοί οργανισμοί δημοσιεύουν τα νέα τους στον χώρο μας. Το International Federation of Swimming Teachers' Association παρουσιάζει τα παγκόσμια στατιστικά πνιγμού. Το International Life Saving Federation με υπερηφάνεια αναφέρει ότι το Παγκόσμιο Συνέδριο Πνιγμού αναγνωρίστηκε από το International Olympic Committee και τον World Health Organization. Το International Lifesaving Federation of Europe αναφέρει το επιτυχημένο Nordic Meeting των μελών του. Ένα άλλο άρθρο κάνει αναφορά στον μη θανατηφόρο πνιγμό της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας. 

Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύουμε άρθρα και κριτικές επί του προσχεδίου προεδρικού διατάγματος για την ναυαγοσωστική ακτών στην Ελλάδα. Τα περισσότερα σχόλια εκφράζουν έντονη απογοήτευση. Πιστεύω ότι το προσχέδιο περιέχει περισσότερες θετικές διατάξεις από το ισχύον π.δ. αλλά απέχει πολύ από αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε μοντέρνο, επικαιροποιημένο και αποτελεσματικό. Οι ναυαγοσώστες, εκπαδευτές, σχολές και λουτρικές εγκαταστάσεις θα συνεχίσουν να έχουν προβλήματα για την εφαρμογή του και οι τραυματισμοί δεν θα μειωθούν. Ζητώ από τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη να εξετάσει το ενδεχόμενο να προβεί σε διορθώσεις των διατάξεων που είδαν το φως της δημοσιότητας. Καλή ανάγνωση.  Δρ. Στάθης Αβραμίδης, Αρχισυντάκτης.

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Τράπεζα Αίματος

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

https://vaspmedical.gr/

 

            

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "HEALTH AND STEP"

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com