Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

 
Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στην αίτηση, και με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού  στον αριθμό λογαριασμού του Τελμησσού στην Eurobank (αρ. λογαρ. 0026.0096.15.0200432598 ), με την αιτιολογία και το ονομ/νυμο σας. Εάν γίνεται κατάθεση από άλλη τράπεζα μέσω ΙΒΑΝ υπάρχει μια προμήθεια η οποία θα βαρύνει τον καταθέτη. 
Το ποσό των 5 ή 10 ευρω (ανάλογα τον αγώνα) να κατατεθεi μέχρι την Δευτερα 21 Νοεμβριου 2022. Κλείσιμο εγγραφών μέχρι και την Δευτέρα 21 Νοεμβριου 2022.

Θα υπάρχει και συλλεκτικό μπλουζάκι για όποιον θα ήθελε να το προμηθευτεί την ημέρα του αγώνα.

Η παραλαβή των αριθμών θα είναι στις Εγκαταστάσεις  Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα  Σ.Ε.Δ.Μ την ίδια ημέρα του αγώνα απο τις 7:30πμ- 8:45πμ

 

 

Γενικοί Όροι:

1. Στον αγώνα Δρόμου μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2001) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners). Άτομα από 15 έως 18 ετών θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση που θα φέρει την υπογραφή του γονέα/κηδεμόνα

2.  Ο Σύλλογος και η διοργάνωση δε θα φέρει ευθύνη σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων. Το ποσό των 5 ή 10 ευρω (ανάλογα τον αγώνα) να κατατεθεi μέχρι την Δευτέρα 21 Νοεμβριου 2022. Κλείσιμο εγγραφών μέχρι και την Δευτέρα 21 Νοεμβριου 2022.

3. Το κόστος συμμετοχής στα αγωνίσματα των 10 και 21 χιλιομέτρων είναι 5€ και 10€ αντίστοιχα.

4. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «1ος Αγώνας Βουνού Πεντελικόν Μάραθων» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή βλάβη στην υγεία τους.

5. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

6. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

7. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.

8. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη ιστοσελίδα της telmissos.gr ή του αγώνα.

9. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα.

10. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

11. Κατά την αποστολή της φόρμας, θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.

12. Σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων

13. Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση και δεν έχετε συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής σας, η διοργάνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να παρέχει αριθμό συμμετοχής στον καταθέτη

14. Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών σας αντικειμένων

15. Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά των αθλητών με το πούλμαν της διοργάνωσης

 

Όροι και διαδικασία Εγγραφής:

1. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης «1ος Αγώνας Βουνού Πεντελικόν Μάραθων » έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν ή να κλείσουν τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

2. Το κόστος της εγγραφής θα πρέπει να καταβληθεί ΕΩΣ και τη Δευτέρα 21 Νοεμβριου 2022.

3. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον λογαριασμό : (Eurobank) 0026.0096.15.0200432598. Δικαιούχος: A.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ.

4. Στην αιτιολογία του καταθετηρίου θα πρέπει να αναγράφετε σύντομα το όνομά σας, το επώνυμό σας ΚΑΙ τη συμβολοσειρά "10ΧΛΜ" ή "21ΧΛΜ". Παράδειγμα Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 10ΧΛΜ

5. Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα, βαραίνουν τον καταθέτη, δηλαδή Επιβάρυνση εξόδων OUR. Η διοργάνωση δεν θα παρέχει αριθμό σε όσους έχουν δεν έχουν καταθέσει το καθαρό ποσό των 10€ συν τα έξοδα της συναλλαγής. IBAN GR 0802600960000150200432598

6. Είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στείλετε το καταθετήριο στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αναγράφοντας στο θέμα την αιτιολογία και στο μήνυμα να γράφετε το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησης  των αθλητών που θα λάβουν μέρος, σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα για περισσότερους από έναν αθλητές. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησης  του αθλητή.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Η Κοινωνική Κουζίνα Νέας Μάκρης ¨Ο Άλλος Άνθωπος¨ στηρίζει και μαγειρεύει στον αγώνα βουνού Πεντελικόν Μαραθών. Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν  και  έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να προσφέρουν  τρόφιμα για τον συνάνθρωπο μας για το μαγείρεμα της κοινωνικής κουζίνας , μπορούν να τα προσφέρουν την ημέρα του αγώνα στους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. 


Τρέχουμε και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας!!

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com