Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες Βουνού Πεντελικόν Μάραθων Pentelikon Marathon Trail Run 21χλμ & 10χλμ θα παραλάβουν στον τερματισμό  στις  εγκαταστάσεις  Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα  Σ.Ε.Δ.Μ.  το αναμνηστικό μετάλλιο και την τσαντούλα τους με τα αναμνηστικά δώρα.  Στον αγώνα των 21 χλμ θα υπάρχουν απονομές νικητών σε ηλικιακές κατηγορίες ανα 10ετιες. Στον αγώνα των 10χλμ απονομές θα γίνουν μόνο για τους τρεις πρώτους νικητές γενικής και τις τρεις πρώτες νικήτριες.

Στις εγκαταστάσεις  Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα . Σ.Ε.Δ.Μ. (Διεύθυνση: Περιπάτου & Ορεστιάδος Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης) που θα είναι και η γραμματεία , θα υπάρχει μπουφές με νερά-χυμούς -αναψυκτικά για όλους τους συμμετέχοντες. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν μετά τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα - περιπατητή.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Η Κοινωνική Κουζίνα Νέας Μάκρης ¨Ο Άλλος Άνθωπος¨ στηρίζει και μαγειρεύει στον αγώνα βουνού Πεντελικόν Μαραθών. Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν  και  έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να προσφέρουν  τρόφιμα για τον συνάνθρωπο μας για το μαγείρεμα της κοινωνικής κουζίνας , μπορούν να τα προσφέρουν την ημέρα του αγώνα στους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. 


Τρέχουμε και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας!!

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com