Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                          

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετα την πρώτη επιτυχημένη πιλοτική διοργάνωση πέρσι τον Οκτώβριο, ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου. θα πραγματοποιηθεί  στις 26 Απρίλιου 2015.

Με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ, της  IAAΦ & AIMS, με μια ήπια παραθαλάσσια διαδρομή, που προσφέρεται για επιδόσεις,  ο Μαραθώνιος της Ρόδου και οι παράλληλοι αγώνες του των10χιλ. & 5χιλ ,  είναι ιδανικός για  όσους θέλουν να συνδυάσουν την εμπειρία των αγώνων  με σύντομες διακοπές σε ένα πανέμορφο, κοσμοπολίτικο νησί!

Συνημμένα θα βρείτε το ενημερωτικό έντυπο του αγώνα καθώς και πληροφορίες για ταπρονομιακά πακέτα διαμονής και μεταφοράς στην Ρόδο  από 54€ το άτομο.

Σας περιμένουμε στον Μαραθώνιο της Ρόδου και είμαστε στην διάθεση σας για κάθε επιπλέον  πληροφορία  αλλά και για να σχεδιάσουμε το δικό σας «ομαδικό πακέτο συμμέτοχης»  ειδικά για  τα μέλη του συλλόγου σας.

Με εκτίμηση

Δ/νση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Στις 26 Απριλίου θα γίνει με αφετηρία από το Μανδρικό και τερματισμό στο «Ακταίον» ο 2ος Μαραθώνιος της Ρόδου, αλλά οι προσπάθειες προβολής του, ξεκίνησαν από πολύ πριν.

Σε τουριστικές εκθέσεις στην Ιταλία, τη Σουηδία και τη Γερμανία οι διοργανωτές φρόντισαν να ενημερώσουν όλους όσοι ενδιαφέρονταν, όπως και στις ΗΠΑ με τους κυρίους Κερτζ και Ζάρας, δηλαδή τους Έλληνες ομογενείς. Την 1η Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» της Πηγής Τρικάλων θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου από τον ΣΕΓΑΣ.

Κι εκεί θα υπάρξει ενημέρωση των κορυφαίων δρομέων από την Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου Γιώργος Μιχαλάκης-τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στη Ρόδο.

Φέτος οι δρομείς πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Μαραθώνιος της Ρόδου είναι εγκεκριμένος από την AIMS κι έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ για το 2015. Μαζί με το Μαραθώνιο θα διεξαχθούν λαϊκοί αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ., όπως επίσης τα 1000μ. για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών.

Τα λόγια της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μαριέττας Παπαβασιλείου-Βακιάνη για τον αγώνα:
«Νιώθω μια ιδιαίτερη συγκίνηση που βρίσκομαι σήμερα εδώ και μιλώ για τον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου. Ξεκινήσαμε με δειλά και γεμάτα προβληματισμό βήματα μόλις λίγους μήνες πριν, αλλά με ένα βλέμμα γεμάτο αισιοδοξία, για να έχουμε μπροστά μας άλλον έναν μεγάλο αγώνα να αντιμετωπίσουμε.

Η διοργάνωση του δεύτερου Διεθνή Μαραθωνίου «Δρόμοι προς την Ρόδο» είναι γεγονός και αυτήν την φορά μας βρίσκει ακόμα πιο προετοιμασμένους! Το στοίχημα της εδραίωσης φαίνεται κοντά και είναι πιο ορατό από ποτέ.

Τώρα έχει έρθει η στιγμή που πρέπει αυτό το στοίχημα να βάλουν μαζί μας και όλοι οι πολίτες του νησιού. Να γίνουν μέρος αυτής της διοργάνωσης, ως δρομείς, ως εθελοντές, ως υποστηρικτές. Να νιώσουμε όλοι μαζί το πόσο σημαντικό έργο προσφοράς είναι αυτό το δρομικό γεγονός στην Ρόδο, μια γιορτή που μόνο χαρά και συγκίνηση μπορεί να προσφέρει.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει πλέον την επίσημη έγκριση του ΣΕΓΑΣ καθώς και της AIMS & IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα. Έχει όμως και βασικούς χορηγούς και υποστηρικτές που μας τιμούν με την συμμετοχή τους.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas, επίσημος  χορηγός και του Μαραθωνίου της Αθήνας μαζί με το τοπικό της κατάστημα, στηρίζει δυναμικά τον  Μαραθώνιο της Ρόδου για 2η συνεχή χρονιά ως ο επίσημος  χορηγός μας , επιβεβαιώνοντας έτσι την δυναμική και τις προοπτικές του Μαραθωνίου μας .

Η wind φέτος είναι ο νέος μας μεγάλος χορηγός στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Η WIND έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος σε όλη τη χώρα,  στηρίζοντας μεγάλους  αγώνες   όπως τον  Μαραθώνιο της Αθήνας, τον  Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης και φέτος τον Μαραθώνιο της Ρόδου.

HBluestarFerries, η εταιρεία η οποία άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου, είναι ο επίσημος ακτοπλοϊκός μεταφορέας του Μαραθωνίου Ρόδου.

Η Aegean airlines,  που στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις τοπικών και εθνικών φορέων, δίνει φτερά στην φωτεινή πλευρά της Ελλάδας, είναι ο επίσημος αερομεταφορέας μας.

 Τους ευχαριστούμε θερμά και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν το παράδειγμα και για τις δικές μας τοπικές  επιχειρήσεις, να στηρίξουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια όλων μας.
Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους συνεργάτες μας για το έργο που έχουν επιτελέσει, για την όρεξη να προσφέρουν και να κάνουμε το Μαραθώνιο της Ρόδου σημείο αναφοράς για όλους τους δρομείς του κόσμου.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι φέτος η υποστήριξη είναι πιο μεγάλη, νέα πρόσωπα συμπληρώνουν την ομάδα μας και άλλοι φορείς όπως η Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Γιάννη  Μαργαρίτη,  στηρίζουν την φετινή διοργάνωση, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα η Οργανωτική και η Εκτελεστική επιτροπή.

Ιδιαίτερα όμως, θέλω να αναφερθώ στην πολύτιμη συμβολή δύο ανθρώπων που είδαν τις δυνατότητες της Ρόδου και έφεραν τον οραματισμό και τον επαγγελματισμό τους για να γίνει πραγματικότητα το πρώτο μας βήμα: τον Τζορτζ Ζάρας και τον Ουέιν Κερτζ, που αν και βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα από την Ελλάδα, η καρδιά τους χτυπάει εδώ.»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ– ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Οι δηλώσεις συµµετοχής για το Μαραθώνιο Δρόµο, τα 10.000µ. και 5.000µ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 19 Απριλίου 2015.  -Οι δηλώσεις συµµετοχής για τα 1.000µ Δηµοτικών Σχολείων θα γίνουν µέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015. 

- Δήλωση συµµετοχής µπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα www.roadstorhodes.com ή να προµηθευτείτε από το γραφείο πληροφοριών του δήµου Ρόδου, Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 2241035945.

Τρόποι Εγγραφής
Συµµετοχή µπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.roadstorhodes.com
β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης µε fax: 22410 30145 / Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σηµεία: • Tourist information office Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος /Τηλ: 00302241035945 -00302241035240 • Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βύρωνος 1, 85100 Ρόδος / Τηλέφωνα: 22410 30145

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις που θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή µε φαξ για να θεωρούνται έγκυρες, πρέπει να συνοδεύονται συγχρόνως από φωτοτυπία παραστατικού πληρωµής.

Είδη Εγγραφής
Οι εγγραφές διακρίνονται σε: α. Ατοµικές, οι οποίες γίνονται από µεµονωµένα άτοµα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισµού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και των παραστατικών του εκπτωτικού πακέτου (φοιτητικό πάσο/ κάρτα ανεργίας/ µαθητική ταυτότητα/ στρατιωτική ταυτότητα/ δελτίο αθλητή στίβου ΣΕΓΑΣ ) εφόσον έχει επιλεχθεί, καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίµου συµµετοχής. Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισµού άλλου δροµέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνοµικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center), οι ανήλικοι δροµείς που έχουν δηλώσει συµµετοχή ατοµικά, θα πρέπει να προσκοµίσουν την αστυνοµική τους ταυτότητα καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεµόνα, προκειµένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισµό.

β. Οµαδικές, για 10 άτοµα και πάνω, χωρίς περιορισµό στην επιλογή Αγώνα Δρόµου. Οι οµαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δροµέων, γυµναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δηµόσιους οργανισµούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυµούν να συµµετάσχουν ως οµάδα.

Η έκπτωση που παρέχεται στην οµαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτοµο στους Αγώνες Δρόµου των 10.000µ. και 5.000µ. και 10 ευρώ ανά άτοµο στο Μαραθώνιο. Κατά την οµαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της οµάδας, ο οποίος µπορεί να είναι ο ίδιος δροµέας. Σε κάθε περίπτωση, ο αρχηγός εκπροσωπεί την οµάδα για διάφορα θέµατα έναντι των διοργανωτών.

Ο αρχηγός της οµάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισµού, θα πρέπει να έχει µαζί του την αστυνοµική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίµου της συµµετοχής της οµάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισµού από εκείνον, θα πρέπει επισήµως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της οµάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει µαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίµου της συµµετοχής της οµάδας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δροµείς στην οµάδα, ο αρχηγός της οµάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκοµίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεµόνων, προκειµένου να παραλάβει τον εξοπλισµό τους. Όσον αφορά τις οµαδικές συµµετοχές των σχολείων, θα πρέπει ο αρχηγός της οµάδας να προσκοµίσει την κατάσταση των συµµετεχόντων µαθητών-τριών µε επίσηµο έγγραφο του σχολείου, συνοδευόµενη από τις υπεύθυνες δηλώσεις των κηδεµόνων.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμμετοχή                 Ατομικό        Ομαδικό       Εκπτωτικό*          Χωρίς
                                                                                                      βασικό πακέτο

Μαραθώνιος          45 ευρώ           35 ευρώ         35 ευρώ                    -
10000μ.                 25 ευρώ            20 ευρώ        20 ευρώ                    -
5000μ.                   15 ευρώ           10 ευρώ          10 ευρώ             5 ευρώ
**1000μ.
Δημοτικών
σχολείων                   -                    -                    -                                -

*Το εκπτωτικό πακέτο αφορά στους άνεργους, φοιτητές, µαθητές, αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στελέχη των Ενόπλων Δυνάµεων και Σωµάτων Ασφαλείας, οι οποίοι θα πρέπει να προσκοµίσουν ή αποστείλουν το σε ισχύ αποδεικτικό παραστατικό ιδιότητας τους µε fax ή µε email, αµέσως µετά την εγγραφή τους.

** Η συµµετοχή των µαθητών γίνεται µόνο µέσω οµαδικής δήλωσης του σχολείου τους, συνοδευόµενη από τις δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεµόνων τους και µόνο για το Δρόµο 10.000µ, 5.000µ και 1.000µ.

Τρόποι Πληρωµής
α. Online πληρωµή µε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωµένη κάρτα των VISA, MASTERCARD, MAESTRO και AMERICAN EXPRESS, µέσω της επίσηµης ιστοσελίδας www.roadstorhodes.com

β. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασµό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στην ALPHA BANK. IBAN: GR5101406400778002101098786
ΠΡΟΣΟΧΗ: • Για να θεωρηθεί έγκυρη η συµµετοχή θα πρέπει µαζί µε την αίτηση συµµετοχής συγχρόνως να κατατίθεται και αντίγραφο του παραστατικού πληρωµής. Οποιαδήποτε αίτηση παραδίδεται χωρίς αυτό δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Πηγή : Από νωρίς οι προσπάθειες προβολής του 2ου Μαραθωνίου Ρόδου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/303956/apo-nwris-oi-prospatheies-probolhs-toy-2oy-marathwnioy-rodoy#ixzz3SlfIsJlr
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

online εγγραφές: http://www.roadstorhodes.com/

«Ολοκληρωμένο Πακέτο συμμετοχής στον Μαραθώνιο Ρόδου, 26 Απριλίου 2015»

Ελάτε μαζί μας στον 2ο Μαραθώνιο της Ρόδου, την Κυριακή στις 26 Απριλίου 2015 και ζήστε την εμπειρία της αρχαίας και μεσαιωνικής ιστορίας του νησιού, αλλά και την θέα του υπέροχου μπλε του Αιγαίου, καθώς θα τρέξουμε σε μια επίπεδη παραθαλάσσια διαδρομή, που προσφέρεται για επίτευξη καλύτερου ατομικού χρόνου.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει πλέον και την επίσημη έγκριση της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ καθώς και της AIMS & IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα.

Ο αγώνας έχει τρεις διαδρομές, όλες με επίσημή χρονομέτρηση: τον κλασσικό Μαραθώνιο, τον αγώνα 10 χιλιομέτρων και τον αγώνα 5 χιλιομέτρων, οι οποίες θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου σε μία πανηγυρική, εορταστική ατμόσφαιρα.

Την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα http://www.roadstorhodes.com/imagesuser/Proclamation_gr.pdf

Για την διευκόλυνση των Δρομέων εκτός Ρόδου που θέλουν να συμμετάσχουν στους αγώνες του Μαραθωνίου, ετοιμάσαμε «ολοκληρωμένα πακέτα συμμετοχής στον Μαραθώνιο» με ειδικές τιμές σε κεντρικά ξενοδοχεία της Ρόδου, στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και με πολλές έξτρα παροχές.

Δείτε τι περιλαμβάνει το Ολοκληρωμένο Πακέτο Συμμετοχής που εξασφαλίσαμε για εσάς: 

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 & 4 & 5 αστέρων στην Ρόδο σε ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  για 1,2 η 3 βράδια, από 16€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
 • Εγγραφή στον αγώνα της επιλογής σας: Μαραθώνιος, 10χιλ, ή 5χιλ. , ατομικά ή ομαδικά ως γκρουπ για συμμέτοχες άνω των 10 ατόμων) :

Ατομικό Ομαδικό

  • Μαραθώνιος 45€ 35€
  • Αγώνας 10.000μ. 25€ 20€
  • Αγώνας 5.000μ. 15€ 10€
 • Welcome cocktail την προηγουμένη ημέρα του αγώνα
 • Παράδοση στο ξενοδοχείο, του  kit συμμετοχής των αθλητών με τα υλικά του αγώνα και το επίσημο μπλουζάκι του αγώνα δωρεάν
 • Δυνατότητα προπόνησης την προηγούμενη μέρα σε συνεργαζόμενο γυμναστήριο, ή σε κατάλληλο αθλητικό χώρο    
 • Μεταφορά στο σημείο εκκίνησης του αγώνα 
 • Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα
 • Δυνατότητα οργάνωσης της μεταφοράς σας από και προς το Αεροδρόμιο ή το λιμάνι, αλλά και προαιρετικά, εκδρομών και ξεναγήσεων στα αξιοθέατα της Ρόδου
 • Για αεροπορικά εισιτήρια η  AEGEAN επίσημος χορηγός αερομεταφορών, προσέφερε ειδικές τιμές σε γκρουπ δρομέων (άνω των 10 ατόμων) που θα ταξιδέψουν όλοι μαζί στην Ρόδο για τον αγώνα.
 • Επίσης η Blue Star Ferries προσφέρει ειδικές τιμές με έκπτωση 30% & 50% για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, προς Ρόδο σε όλα της δρομολόγιά.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κρατήσεις των εισιτήριων αυτών θα πρέπει να γίνουν μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής.
 • Ενδεικτικά για το Σ/Κ 25-26 Απρίλιου, για 1 διανυκτέρευση σε 2κλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και με ακτοπλοϊκά εισιτήρια blue star ferries Πειραιά –Ρόδο -Πειραιά το κόστος ανά άτομο είναι 54 €
 • Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις πακέτων διαμονής / εισιτηρίων και για να σχεδιάσουμε το δικό σας «πακετο» μπορείτε να απευθυνθείτε στην οργανωτική επιτροπή στην κα ΔΙΑΚΙΔΗ ΚΙΚΗ υπεύθυνη φιλοξενίας :
  • tel.: 22410 37370 / 6972809196
  • fax: 00302241037382
  • email : rhodesmarathon gmail.com / με θέμα ΔΙΑΜΟΝΗ ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ

«Ολοκληρωμένο Πακέτο συμμετοχής στον Μαραθώνιο Ρόδου, 26 Απριλίου 2015»

Ελάτε μαζί μας στον 2ο  Μαραθώνιο της Ρόδου, την Κυριακή στις 26 Απριλίου 2015 και ζήστε την εμπειρία της αρχαίας και μεσαιωνικής ιστορίας του νησιού, αλλά και την θέα του υπέροχου  μπλε του Αιγαίου, καθώς θα τρέξουμε σε μια επίπεδη παραθαλάσσια διαδρομή, που προσφέρεται για επίτευξη καλύτερου ατομικού χρόνου.

 

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει πλέον και την επίσημη έγκριση της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ καθώς και της AIMS & IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα.

Ο αγώνας έχει τρεις διαδρομές, όλες με επίσημή χρονομέτρηση: τον κλασσικό Μαραθώνιο, τον αγώνα 10 χιλιομέτρων και τον αγώνα 5 χιλιομέτρων, οι οποίες θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου σε μία πανηγυρική, εορταστική ατμόσφαιρα.

Την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα http://www.roadstorhodes.com/imagesuser/Proclamation_gr.pdf

Για την διευκόλυνση των Δρομέων  εκτός Ρόδου που θέλουν να  συμμετάσχουν στους αγώνες του Μαραθωνίου, ετοιμάσαμε «ολοκληρωμένα πακέτα συμμετοχής στον Μαραθώνιο»  με ειδικές τιμές σε κεντρικά ξενοδοχεία της Ρόδου, στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια  και με πολλές έξτρα παροχές.

Δείτε τι περιλαμβάνει το Ολοκληρωμένο Πακέτο Συμμετοχής που εξασφαλίσαμε για εσάς: 

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 & 4 & 5 αστέρων στην Ρόδο σε ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  για 1,2 η 3 βράδια, από 16€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
 • Εγγραφή στον αγώνα της επιλογής σας: Μαραθώνιος, 10χιλ, ή 5χιλ. , ατομικά ή  ομαδικά ως γκρουπ για συμμέτοχες άνω των 10 ατόμων) :

Ατομικό Ομαδικό

  • Μαραθώνιος 45€ 35€
  • Αγώνας  10.000μ. 25€ 20€
  • Αγώνας  5.000μ. 15€ 10€
 • Welcome cocktail την προηγουμένη ημέρα του αγώνα
 • Παράδοση στο ξενοδοχείο, του  kit συμμετοχής των αθλητών με τα υλικά του αγώνα και το επίσημο μπλουζάκι  του αγώνα δωρεάν
 • Δυνατότητα προπόνησης την προηγούμενη μέρα σε συνεργαζόμενο γυμναστήριο,  ή σε κατάλληλο αθλητικό χώρο     
 • Μεταφορά στο σημείο εκκίνησης του αγώνα 
 • Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα
 • Δυνατότητα οργάνωσης της μεταφοράς σας από και προς το Αεροδρόμιο ή το λιμάνι, αλλά και προαιρετικά, εκδρομών και ξεναγήσεων στα αξιοθέατα της Ρόδου

 

 • Για αεροπορικά εισιτήρια η  AEGEAN επίσημος χορηγός αερομεταφορών, προσέφερε ειδικές τιμές σε  γκρουπ δρομέων (άνω των 10 ατόμων) που θα ταξιδέψουν όλοι μαζί στην Ρόδο για τον αγώνα.
 • Επίσης η Blue Star Ferries προσφέρει ειδικές τιμές με έκπτωση 30% & 50% για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, προς Ρόδο σε όλα της δρομολόγιά.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κρατήσεις των εισιτήριων αυτών θα πρέπει να γίνουν μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής.

 

 

 • Ενδεικτικά για το Σ/Κ 25-26 Απρίλιου, για 1 διανυκτέρευση σε 2κλινο δωμάτιο  σε  ξενοδοχείο 3 αστέρων και με ακτοπλοϊκά εισιτήρια blue star ferries Πειραιά –Ρόδο -Πειραιά το κόστος  ανά άτομο είναι 54 €

 

 

 • Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις πακέτων διαμονής / εισιτηρίων και για να σχεδιάσουμε το δικό σας «πακετο» μπορείτε να απευθυνθείτε στην οργανωτική επιτροπή στην κα ΔΙΑΚΙΔΗ ΚΙΚΗ υπεύθυνη φιλοξενίας  :

 

 • tel.: 22410 37370 / 6972809196

 

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Τράπεζα Αίματος

TV-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΤΡΟΠΑΙΟ

 

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Ραμνούς 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Βελερεφοντεια 2022

Δείτε εδώ το video από τον 5ο αγώνα Λίμνης Μαραθώνα

 

Δείτε εδώ το video από τον 1o Ημιμαραθώνιο Άνδρου

 

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_1

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_2

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_3

 

 

Νέος δρομικός θεσμός: “Τρόπαιο Μαραθώνα” από τον ΑΠΣ Τελμησσός

Βράβευση Στέλιου Πρασσά και Ηρακλή Βασιλειάδη,στο gala της ΑΙMS

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

 

https://vaspmedical.gr/

 

            

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "HEALTH AND STEP"

 


 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com