Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Εθελοντισμός στον 6ο Αγώνα Δρόμου Ραμνούς - Γραμματικό

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους εθελοντές μας που έχουν την καλοσύνη να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν στον 6ο Αγώνα Δρόμου Ραμνούς - Γραμματικό. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έκλεισε η φόρμα εγγραφής για τον εθελοντισμό. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την μετακίνηση σας από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ Αττικής από το Πεδίον του Άρεως και ώρα 7:00πμ με προορισμό απευθείας στο Γραμματικό. Οι εθελοντές μας θα παραλάβουν ένα μπλουζάκι εθελοντών αναμνηστικό, ένα μετάλλιο εθελοντή, ένα αναμνηστικό δίπλωμα εθελοντή, και μια τσαντουλα με δωράκια. Τα μπλουζάκια σας θα τα παραλάβετε το πρωί την ημέρα του αγώνα  από την γραμματεία και θα απευθυνθείτε στον υπεύθυνο εθελοντισμού Ανδρέα Αμπελά. Σας ευχαριστούμε πολύ  για την προσφορά σας.

 

 

 

 

Υπεύθυνος εθελοντισμού και εθελοντών,

Ανδρέας Αμπελάς, τηλ. Επικοινωνίας : 6948509299

 

ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Αγώνας Δρόμου Τιμής και Μνήμης 5 χιλιομέτρων ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, χωρίς μετάλλια, χωρίς διακρίσεις, χωρίς χρόνο, μόνο για να τιμήσουμε και να μνημονεύσουμε τους συνανθρώπους μας που έφυγαν αδίκως στις φονικές πυρκαγιές της περιοχής μας.
Το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018 εκτυλίχτηκε στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνα μια σύγχρονη εθνική τραγωδία. Η πυρκαγιά που είχε νωρίτερα ξεσπάσει στην Νταού Πεντέλης επεκτάθηκε και πέρασε μέσα από τους οικισμούς  Νέος Βουτζάς , Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι. Σε λίγα λεπτά η λαίλαπα της φωτιάς κατέστρεψε ό,τι έβρισκε στο πέρασμά της. Ο τραγικός απολογισμός ήταν να χάσουν τη ζωή τους 102 άνθρωποι, 48 γυναίκες, 43 άνδρες, 11 παιδιά. Το νεότερο θύμα ήταν 6 μηνών και το μεγαλύτερο 93 ετών. Τουλάχιστον 164 ενήλικες και 23 παιδιά μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο περιλαμβανομένων 11 ενηλίκων σε σοβαρή κατάσταση. Τουλάχιστον 15 βαριά εγκαυματίες κατέληξαν στο νοσοκομείο.
Από τις φονικές πυρκαγιές καταστράφηκαν ολοσχερώς ή έπαθαν ζημιές χιλιάδες σπίτια ενώ κάηκαν και δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους. H πυρκαγιά στο Μάτι ήταν η φονικότερη στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

 

MEMORY RACE

5km for Adults

Sunday 19 July, 2020

 

A Race of “non-racing character” in the Honor and Memory of the fellow citizens who passed away in the deadly wildfires in our area…A Run Course just to honor and commemorate with no medals and timers…

On the afternoon of July 23, 2018, a modern national tragedy took place in the Marathon area. The wildfire started burning at the north of Athens near Penteli. Due to very strong wind gusts in the area it spread quickly. The fire headed east towards the beach, where it started burning parts of Neos Voutzas, Mati and Kokkino Limanaki just north of the town of Rafina and as far as its northern fringes. As of May 2019, 102 people were confirmed dead, 48 females, 43 males, 11 children (1 infant. The youngest was 6 month and the oldest 93 years old. At least 164 adults and 23 children were taken to hospital with injuries, including 11 adults in serious condition. It was also reported that at least 15 of the injured later died in the hospital. The wildfire in Mati was the deadliest in the history of the Modern Greek State.

Οι εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου Βελερεφόντεια 2018 έχουν κλείσει. Ενημερώνουμε όσους ενδιαφερόμενους δεν έχουν προλάβει να κάνουν την εγγραφή τους, ότι θα γίνονται περιορισμένες εγγραφές νωρίτερα την ημέρα του αγώνα, στον διαμορφωμένο χώρο της γραμματείας του αγώνα.Συμμετέχοντες οι οποίοι δεν έχουν καταβάλει το αντίτιμο στην τράπεζα, δε θα μπορέσουν να επωφεληθούν των μεταλλίων και των υπόλοιπων αναμνηστικών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό πληρωμής.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Κα Σοφία Αρσενοπούλου  στο τηλ 22940 96238 

 

Αριθμός Λογαριασμού (Eurobank):  0026.0096.15.0200432598. (A.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ)

Ο Τελμησσός διοργανώνει αυθημερόν ομαδική προπόνηση - εκδρομή στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Νέα Στυρα - Νιμπορειό - με κατεύθυνση προς Μαρμάρι  και επιστροφή. Ενδιάμεσα θα έχουμε τον χρόνο για μπάνιο με  ξεκούραση σε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή και συμμετοχή σας στον 7ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα . Οι έγγραφες έκλεισαν και παρακαλείτε  όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον 7ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα θα υπάρχουν περιορισμένοι αριθμοί και θέσεις την ημέρα του αγώνα νωρίτερα στο χώρο της γραμματείας του αγώνα. Παρακαλούμε επίσης όσοι δεν έχουν καταβάλει το χρηματικό ποσόν για την συμμετοχή τους παρακαλούμε να κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή 17 Μάιου 2019. Σας ευχαριστούμε. Και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.

Σας ενημερώνουμε ότι εάν δεν έχει κατατεθεί το ποσόν των 5 ευρώ η εγγραφή σας δεν θα είναι έγκυρη. Η συμμετοχή του αγώνα των 300μ για τα παιδιά είναι δωρεάν και η εγγραφή γίνεται δεκτή μόνο με την συγκατάθεση του γονέα στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην κατάθεση θα βάζετε πρώτα το ονον/νυμο σας και έπειτα τον αγώνα.Εάν γίνεται κατάθεση από άλλη τράπεζα μέσω ΙΒΑΝ υπάρχει μια προμήθεια η οποία θα βαρύνει τον καταθέτη.

Αριθμός Λογαριασμού: Eurobank 0026.0096.15.0200432598. (A.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ)

 

Για την
φόρμα εγγραφής πατήστε το σύνδεσμο που ακολουθεί

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Γενικοί Όροι:

1. Στον αγώνα Δρόμου μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2001) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners). Άτομα από 15 έως 18 ετών θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση που θα φέρει την υπογραφή του γονέα/κηδεμόνα

2. Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής περιορισμένου αριθμού αθλητών το αργότερο μέχρι τις 08:15πμ. Ο Σύλλογος και η διοργάνωση δε θα φέρει ευθύνη σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.

3. Το κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων είναι 5€.

4. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «7ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή βλάβη στην υγεία τους.

5. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

6. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

7. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.

8. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη ιστοσελίδα της telmissos.gr ή του αγώνα.

9. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα.

10. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

11. Κατά την αποστολή της φόρμας, θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.

12. Σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων

13. Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση και δεν έχετε συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής σας, η διοργάνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να παρέχει αριθμό συμμετοχής στον καταθέτη

14. Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών σας αντικειμένων

15. Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη μεταφορά των αθλητών με το πούλμαν της διοργάνωσης

16. Άτομα που δεν έχουν κάνει εγγραφή στον αγώνα, δε δικαιούνται δωρεάν μεταφορά

17. Σε περίπτωση που οι αθλητές δεν είναι στη προκαθορισμένη ώρα, δεν είναι η διοργάνωση καθώς και το όχημα μεταφοράς υποχρεωμένοι να περιμένουν τον αθλητή

 
Όροι και διαδικασία Εγγραφής:

1. Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης «7ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα» έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν ή να κλείσουν τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

2. Το κόστος της εγγραφής θα πρέπει να καταβληθεί ΕΩΣ και τη Πέμπτη 16/5/2019. Σε περίπτωση που δε προλάβετε να κάνετε κατάθεση, μπορείτε να εξοφλήσετε τη πληρωμή σας στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

3. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον λογαριασμό : (Eurobank) 0026.0096.15.0200432598. Δικαιούχος: A.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ.

4. Στην αιτιολογία του καταθετηρίου θα πρέπει να αναγράφετε σύντομα το όνομά σας, το επώνυμό σας ΚΑΙ τη συμβολοσειρά "10ΧΛΜ". Παράδειγμα Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 10ΧΛΜ

5. Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα, βαραίνουν τον καταθέτη, δηλαδή Επιβάρυνση εξόδων OUR. Η διοργάνωση δεν θα παρέχει αριθμό σε όσους έχουν δεν έχουν καταθέσει το καθαρό ποσό των 5€ συν τα έξοδα της συναλλαγής. IBAN GR 0802600960000150200432598

6. Είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στείλετε το καταθετήριο στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αναγράφοντας στο θέμα την αιτιολογία του παραδείγματος - φωτογραφίας και στο μήνυμα να γράφετε το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης και το αγώνισμα των αθλητών που θα λάβουν μέρος, σε περίπτωση που καταθέσετε χρήματα για περισσότερους από έναν αθλητές. Σε κάθε άλλη περίπτωση το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης  και το αγώνισμα του αθλητή.

 

Για την
φόρμα εγγραφής πατήστε το σύνδεσμο που ακολουθεί

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com