Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10χλμ θα γίνει στις 09.00 πμ, με εκκίνηση τον προαύλιο χώρο του Φράγματος της Λίμνης συγκεκριμένα εμπρός από το Cafe Fragma. Ο  τερματισμός θα είναι εντός των εγκαταστάσεων της Λίμνης. 

Για λόγους ασφαλείας και διευκόλυνσης του οδικού δικτύου από τον Μαραθώνα προς Αγ Στέφανο και αντιστρόφως, οι αθλητές τερματίζουν εντός των εγκαταστάσεων τις Λίμνης, κατευθυνόμενοι περπατώντας περίπου 1.000μ  μετά τον τερματισμό προς τον χώρο εκκίνησης στο Φράγμα (Fragma Cafe).

Οι εγγραφές των 10 χλμ γίνονται μόνο ηλεκτρονικά δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από την φόρμα εγγραφής που βρίσκεται εντός της σελίδας www.telmissos.gr
Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στην αίτηση, και με την κατάθεση του ποσού των 5 ευρω στον αριθμό λογαριασμού του Τελμησσού στην Eurobank (αρ. λογαρ. 0026.0096.15.0200432598 ), με την αιτιολογία και το ονομ/νυμο σας.Εάν γίνεται κατάθεση από άλλη τράπεζα μέσω ΙΒΑΝ υπάρχει μια προμήθεια η οποία θα βαρύνει τον καταθέτη. 
Θα αναρτηθεί λίστα των εγγεγραμμένων στις 17/5/19.

Η παραλαβή των αριθμών θα είναι στον προαύλιο χωρο του Fragma Cafe στον χώρο της εκκίνησης στο Φράγμα από τις 07.30 - 08.45 πρωί. 

Προσοχή! Εγγραφές δεν γίνονται δεκτές την ημέρα του αγώνα. Οι εγγραφές για την απόσταση των 300μ για τα παιδιά θα γίνονται στον ίδιο χώρο τις γραμματείας στο προαύλιο του Cafe Fragma στην εκκίνηση, μόνο με την συγκατάθεση των γονέων.

 

Όσοι φίλοι του Τελμησσου επιθυμούν να μας βοηθήσουν εθελοντικά την ημέρα του αγώνα μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το τηλ: 22940 96238- 6944205793 Μόσχος Γιάννης.
Ο κάθε φίλος/φίλη εθελοντής/τρία θα του πάρει μπλουζάκι και καπελάκι εθελοντή για την εκδήλωση μας. Σας ευχαριστούμε. Σας περιμένουμε στην πανέμορφη και μοναδική Λίμνη Μαραθώνα για την μοναδική δρομική μας βόλτα.      

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ 2019

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Τρέχουμε και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης . Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο χώρο της εκδήλωσης την ημέρα του αγώνα για να δοθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν άμεση ανάγκη σίτισης.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com