Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στην αίτηση, και με την κατάθεση του ποσού των 5 ευρώ στον αριθμό λογαριασμού του Τελμησσού στην Eurobank (αρ. λογαρ. 0026.0096.15.0200432598 ), με την αιτιολογία και το ονομ/νυμο σας.Εάν γίνεται κατάθεση από άλλη τράπεζα μέσω ΙΒΑΝ υπάρχει μια προμήθεια η οποία θα βαρύνει τον καταθέτη. 
Το ποσό των 5 ευρω να κατατεθεi μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022. Κλείσιμο εγγραφών μέχρι και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από το www.telmissos.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής ολοκληρωμένη και στέλνοντάς επίσης στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. την απόδειξη κατάθεσης των 5 ευρώ που πρέπει να γίνει στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Eurobank με αριθμό 0026.0096.15.0200432598 ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ. Προσοχή! Θα πρέπει να αναγράφετε το Ονομ/νυμό σας και την αιτιολογία. Εάν δεν υπάρχει η κατάθεση, η εγγραφή σας δεν είναι έγκυρη. Οι εγγραφές ανοίγουν 30 Μαϊου 2022 και κλείνουν στις 3 Ιουλίου 2022. (Αν συμπληρωθεί το όριο των 400 εγγραφών, θα κλείσουν νωρίτερα!)
Μετά την ηλεκτρονική εγγραφή σας έχετε το διάστημα των 5 ημερών για την κατάθεσή σας. Αν δεν γίνει η κατάθεση μέσα στο προαναφερόμενο διάστημα, η εγγραφή σας δεν θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη και θα διαγράφεται από το σύστημα.


Υπάρχει η δυνατότητα ΜΟΝΟ 400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, οπότε σας παρακαλούμε να γραφτείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 www.foreverliving.gr

 www.foreverliving.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2022 είναι αφιερωμένα στην Μικρά Ασία, τιμώντας  την μνήμη των 100 χρόνων  από την Μικρασιατική Καταστροφή.

 

Ο Σύλλογος Μακρηνών Λιβισιανών Νέας Μάκρης, στηρίζει ενεργά όπως κάθε χρόνο τα Βελερεφόντεια.Τιμούμε τα 100 χρόνια απο την Μικρασιατική Καταστροφή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Σουλίου ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ υποστηρίζει τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2022

 

Ο δραστήριος  Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης στηρίζει ενεργά με την παρουσία του τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

Κοινωνική Κουζίνα Νέας Μάκρης- Ό άλλος άνθρωπος

Η Κοινωνική κουζίνα Νέας Μάκρης-ο άλλος Άνθρωπος στηρίζει τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2022. Θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες φρουτοσαλάτες κατά τον τερματισμό τους. Παρακαλούμε βοηθήστε και στηρίξτε όσο το δυνατόν, προσφέροντας και συγκεντρώνοντας για την Κοινωνική Κουζίνα τρόφιμα την ημέρα αυτή, που φροντίζει και μαγειρεύει για τους συνανθρώπους  μας. Βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας! Το έχει ανάγκη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com