Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                       

 

Ακόμη μια ξεχωριστή προσωπικότητα τιμά με τη συμμετοχή του τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, μαζί με 19 ακόμη συναθλητές του από το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος «ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ».

O λόγος για τον Βλάση Καραβασίλη, ο οποίος εδώ και χρόνια ασχολείται συστηματικά με τον αθλητισμό, το στίβο και ιδιαίτερα με τις μεγάλες αποστάσεις, συμμετέχοντας επί 23 χρόνια ανελλιπώς στο Μαραθώνιο Δρόμο της Αθήνας, ενώ στο παλμαρέ του έχουν καταγραφεί συμμετοχές και σε Μαραθώνιους δρόμους στην Ευρώπη και στην Αμερική. 

 

Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων δρομέων Βλάσης Καραβασίλης γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Μάκρη της Αττικής, στην περιοχή του Μαραθώνα και μέχρι σήμερα κατέχει σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα υπεραποστάσεων, αλλά και σε διεθνείς διοργανώσεις, καταγράφοντας ρεκόρ διαδρομών.

Η πιο πρόσφατη ήταν στις 19 Ιουλίου, όταν τερμάτισε πρώτος στη γενική κατάταξη στον αγώνα δρόμου 70 χλμ «Κρόνιο Πέρασμα», ενώ προηγήθηκε αντίστοιχη πρωτιά στη γενική κατάταξη στις 16 Μαΐου, στο διεθνή αγώνα 63 χλμ «ΑΕΘΛΙΟΣ». Παρόμοιες επιτυχίες έχει πετύχει συμμετέχοντας και σε αγώνες μικρότερων αποστάσεων (5, 10, 15, 21 χλμ) σε όλη τη χώρα, ενώ δείχνει με περηφάνια το μετάλλιο που κέρδισε το 2004, όταν κατετάγη πρώτος σε διεθνή αγώνα 186 χλμ.

 

Η ίδρυση του «ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ» και ο Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.

Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, το 2007 ίδρυσε τον πρώτο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος με την ονομασία «ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ», 20μελης ομάδα του οποίου θα συμμετέχει στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σύλλογος αριθμεί, πλέον, περισσότερα από 280 μέλη. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ. (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων) και αναπληρωματικός Γραμματέας, ενώ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Μαραθώνα συμμετέχει στην καθιερωμένη μεταφορά της Μαραθώνιας Φλόγας ανά τον κόσμο σε διοργανώσεις διεθνών Μαραθώνιων Δρόμων, έχοντας ταξιδέψει μέχρι τη Βοστόνη, προωθώντας το μήνυμα της παγκόσμιας ειρήνης. 

Το όραμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος

«Στόχος μου», όπως δηλώνει ο ίδιος, «είναι εκτός από τις αθλητικές μου επιδόσεις να προσφέρω τις γνώσεις μου και τις υπηρεσίες μου στο ευρύτερο κοινό και βέβαια στην ενασχόληση με τον μαζικό αθλητισμό και ιδιαίτερα με το τρέξιμο. Ως σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και άμεσος στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ακόμη περισσότερους αγώνες και εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή δράσης μας».

 

 

 

 

 

 

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Τράπεζα Αίματος

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

https://vaspmedical.gr/

 

            

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "HEALTH AND STEP"

 


 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com