Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                       

ΠΡΟΚHΡΥΞΗ   ΑΓΩΝΩΝ

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΡΝΩΝΑ «ΤΑ ΚΑΡΥΑΤΕΙΑ»

(ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗ 20.300 ΜΕΤΡΑ)

Στη μνήμη Γεωργίου Θ. Σκιούρη

 • Αγώνας 6.000 μέτρων “ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ”
 • Παιδικός Αγώνας 2.000 μέτρων “Τρέχουμε στο βουνό, δίνουμε χαρά στην ζωή μας”
 • Περιπατητική βόλτα στην διαδρομή των 3 αγώνων

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 21/6/2014.

Τόπος διεξαγωγής        : Καρυές Λακωνίας

Ώρα εκκίνησης             : 18:00

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρυών Λακωνίας  «ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ» με την συμμετοχή του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυών, της Πυρασφάλειας Καρυών, της Τράπεζας αίματος Καρυών, του Συνδέσμου των Απανταχού Καρυατών και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Καρυών, και με την ευγενική συμμετοχή του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ» ως τεχνικού συμβούλου του αγώνα διοργανώνει και  προκηρύσσει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάρνωνα «ΤΑ ΚΑΡΥΑΤΕΙΑ».

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, με ώρα εκκίνηση 18:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

 • 17.30: Εκκίνηση του παιδικού αγώνα των 2.000 μέτρων με την ονομασία: “Τρέχουμε στο βουνό, δίνουμε χαρά στην ζωή μας”
 • 17.35: Εκκίνηση της περιπατητικής βόλτας στην διαδρομή των 3 αγώνων.
 • 18.00: Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου και του Αγώνα των 6.000 μέτρων.
 • 21.15:Απονομές αγώνων και τελετή λήξης.
 • 22.00:Μεγάλο πάρτυ στην Κεντρική πλατεία των Καρυών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “ΤΑ ΚΑΡΥΑΤΕΙΑ”

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η κεντρική πλατεία των Καρυών. Η εκκίνηση έχει υψόμετρο 916 μέτρα και ακολουθείται μια πανέμορφη  και ασφαλτοστρωμένη σε όλο το μήκος της διαδρομή στις παρυφές του Πάρνωνα με καταπληκτική θέα του Ταυγέτου. Οι υψομετρικές διαφορές  είναι 120 μέτρα. Για να δείτε το χάρτη της διαδρομής πατήστε εδώ  http://connect.garmin.com/activity/244122372

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:00. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα το αργότερο πριν την εκκίνηση στην αφετηρία για τη παραλαβή των αριθμών  και των chip χρονομέτρησης. Λήξη παραλαβής αριθμών 17:30. Ο αγώνας κατευθύνεται επί της επαρχιακής οδού Καρυών – Τριπόλεως με ανηφόρες ελαφριάς κλίσης κατά τόπους. Λίγο πριν την έξοδο επί της Ε.Ο. Τριπόλεως – Σπάρτης, οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή και πάνω ακριβώς στην ίδια διαδρομή, θα τερματίσουν στην Κεντρική πλατεία των Καρύων. Ο αγώνας γίνεται με την μορφή του πήγαινε – έλα. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ενώ στο 10ο ακριβώς χλμ. όπου γίνεται η αναστροφή, θα υπάρχει σημείο ελέγχου των δρομέων, μέσω της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.  Οποιοσδήποτε δρομέας δεν επισημανθεί στο 10ο χλμ. της αναστροφής αυτομάτως αποκλείεται από τον αγώνα.

 • ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ(ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
18-29
30-39
40-49
50-59
60-69
70+

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, αλλά και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). Οι τρείς πρώτοι στη γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών δεν θα βραβευθούν στις επιμέρους κατηγορίες.

Χρονικό όριο του αγώνα: Ορίζονται οι 3 ώρες(μέχρι τις 21.00).

 • Σταθμοί ανεφοδιασμού:

-       3o χλμ. με νερό και ισοτονικό

-       7ο χλμ. με νερό και ισοτονικό

-       10ο χλμ.(αναστροφή) με νερό και ισοτονικό

-       13ο χλμ. με νερό και ισοτονικό

-       16ο χλμ. με νερό και ισοτονικό

-       Τερματισμός

Πληροφορίες διαδρομής: Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου γίνεται σε σχετικά εύκολο και ομαλό δρόμο, δίχως ιδιαίτερες ανηφόρες και δυσκολίες, ενώ η ποιότητα της ασφάλτου είναι ιδιαίτερα φιλική προς τους δρομείς και δεν τους καταπονεί. Σε κάποια σημεία υπάρχουν κάποιες ανηφόρες ήπιας ή μέτριας κλίσης που στην επιστροφή αντιθέτως γίνονται κατηφόρες. Έτσι η εν λόγω διαδρομή δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες βοηθάει και πιο αρχάριους δρομείς να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Δικαίωμα συμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 17 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 17 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

 • Κόστος συμμετοχής:

Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

ΑΓΩΝΑΣ  6.000 μέτρων “ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ” *

Φέτος από την δεύτερη κιόλας χρονιά του αγώνα μας, καθιερώνεται ο αγώνας των 6χλμ. με την ονομασία “Δρόμος των Μουσών”. Πρόκειται για έναν αγώνα που απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ακόμα και σε πιο αρχάριους που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μεγαλύτερο χιλιομετρικά αγώνα.

Η εκκίνηση θα δοθεί μαζί με τον κυρίως αγώνα του Ημιμαραθωνίου στις 18.00. Οι δρομείς του εν λόγω αγώνα θα συμπορευτούν μαζί με τους υπολοίπους του Ημιμαραθωνίου, μέχρι το 3ο χλμ. της διαδρομής(διχάλα κατευθύνσεως Σπάρτη ή Τρίπολη). Από εκείνο το σημείο οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή και από τον ίδιο δρόμο, θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία των Καρυών, ολοκληρώνοντας τον αγώνα τους.

Βραβεύσεις: Οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας. Δεν θα υπάρξουν επιμέρους κατηγορίες στον εν λόγω αγώνα.

 • Χρονικό όριο: Ορίζεται η 1 ½ ώρα(μέχρι τις 19.30)
 • Σταθμοί ανεφοδιασμού:

-       3o χλμ.(αναστροφή) με νερό και ισοτονικό

 • Πληροφορίες διαδρομής: Μέχρι εκείνο το σημείο, η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη με τα τελευταία μόνο 150 μέτρα πριν την αναστροφή να υπάρχει μία ανηφόρα μέτριας κλίσης.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 2.000 μέτρων, “Τρέχουμε στο βουνό, δίνουμε χαρά στην ζωή μας”

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι κεντρική πλατεία Καρυών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.30, πριν από όλους τους αγώνες των ενηλίκων, προκειμένου οι δρομείς να δουν και να χειροκροτήσουν τους λιλιπούτειους δρομείς….και τους λίγο μεγαλύτερους. Αν κάποιος γονιός θέλει να τρέξει μαζί με το παιδάκι του, με μεγάλη μας χαρά να τον δούμε να το συνοδεύει. Πριν τα παιδιά θα υπάρχει προπορευόμενο όχημα που θα τα συνοδεύει στον αγώνα. Ο αγώνας θα γίνει πάνω σε μέρος της διαδρομής του βασικού αγώνα, ένα χιλιόμετρο αφού ξεκινήσουν οι μικροί δρομείς και θα επιστρέψουν στην Κεντρική Πλατεία του χωριού όπου και θα τερματίσουν.

Βραβεύσεις: ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΛΑΒΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα υπάρξει και περιπατητική βόλτα για όποιον επιθυμεί να περπατήσει πάνω στην διαδρομή του αγώνα. Οι περιπατητές θα ξεκινήσουν στις 17.35. Δεν υποχρεώνεται ο οποιοσδήποτε να περπατήσει μέχρι ορισμένο σημείο. Ο καθένας μπορεί να περπατήσει μέχρι όποιο χλμ. επιθυμεί και να επιστρέψει στην αφετηρία, όπου και θα τερματίσει. Οι περιπατητές θα κινηθούν πάνω στον βασικό δρόμο των 2 αγώνων. Τα ανώτερα χιλιόμετρα που καλείται να περπατήσει κάποιος θα είναι τα 20.300, όσα είναι και τα χιλιόμετρα του βασικού αγώνα. Μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξαρτήτως οι περιπατητές που θα λάβουν νούμερο συμμετοχής.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Όλοι οι αθλητές τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και για κάθε τυχόν τραυματισμό τους που ενδεχομένως θα τους συμβεί η διοργάνωση δεν ευθυνεται και παραιτούνται από οποιαδήποτε αξίωση ποζημίωσης. Επίσης θα πρέπει πρόσφατα να έχουν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και έχουν λάβει την σχετική άδεια από τους γιατρούς ότι μπορούν να συμμετάσχουν σε αγώνα τρεξίματος. Ειδικά για τον αγώνα των παιδιών, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές των 2 βασικών αγώνων, θα ξεκινήσουν στις 21.15 και θα τελειώσουν στις 22.00. Οι απονομές θα παραπέμπουν για άλλη μια φορά στην ιστορική ατμόσφαιρα, που εκπορεύεται από το χωριό των Καρυών.

ΓΛΕΝΤΙ - ΓΕΥΜΑ

Στην πλατεία του χωριού μετά τις απονομές θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα, υπό τις φροντίδες των κατοίκων του χωριού των Καρυών. Ο οποιοσδήποτε πέραν του γεύματος που θα του προσφερθεί, θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από τις ταβέρνες και τα καφενεία που υπάρχουν στις Καρυές. Επίσης θα υπάρξει και d.j. προκειμένου να “ντύσει” μουσικά την βραδυά, με ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι πρωίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ανάρτηση στη ιστοσελίδα www.karyes.gr και σε όλες τις δρομικές ιστοσελίδες.

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Στο γήπεδο του χωριού των Καρυών, λίγο μετά την είσοδό σας στις Καρυές, θα μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημά σας. Θα υπάρξει ειδική σηματοδότηση, που θα σας παραπέμπει προκειμένου να παρκάρετε το μεταφορικό σας μέσο στο εν λόγω επιλεγμένο σημείο. Πέραν του χώρου του γηπέδου και προς το εσωτερικό του χωριού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η στάθμευση των Ι.Χ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι δρομείς, μιας και θα περάσουν από τον εν λόγω δρόμο.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στην κεντρική πλατεία του χωριού, στ επάνω μέρος, στον χώρο του κοινοτικού καταστήματος, οι δρομείς θα μπορούν ανεπιφύλακτα να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία θα φυλάσσονται από ανθρώπους της διοργάνωσης. Μάλιστα ο καθένας που θα αφήσει τα πράγματά του, θα πάρει ειδικό κουπόνι, με την παράδοση, το οποίο όταν θα θελήσει να λάβει τα προσωπικά του είδη πίσω, θα πρέπει να το προσκομίσει, προκειμένου να τα λάβει.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Θα υπάρξουν εκδρομές 2 ή και 3 δρομικών συλλόγων της Αθήνας. Για τις εν λόγω εκδρομές θα απευθυνθείτε στους επιμέρους διαδικτυακούς ιστότοπους των εν λόγω συλλόγων.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Θα υπάρξει γιατρός και ασθενοφόρο

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (πλην ακραίων καιρικών φαινομένων). Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, σε περίπτωση αναβολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα μέσω του τύπου. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά τις βραδυνές ώρες, και ειδικά όταν θα μείνετε στην πλατεία για το πάρτυ που θα ακολουθήσει, θα πρέπει να έχετε μαζί σας ζακέτα ή ελαφρύ μπουφάν ή τον οποιοδήποτε κατάλληλο ρουχισμό, μιας και η θερμοκρασία πέφτει αρκετά κατά τις βραδυνές αυτές ώρες και θα είναι αδύνατον να μείνετε μόνο με τον καλοκαιρινό σας ρουχισμό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αίτηση (φόρμα) συμμετοχής επισυνάπτεται. Μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα www.karyes.gr και από άλλες δρομικές ιστοσελίδες. Για την δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014. Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι  συμμετέχοντες  παρακαλούνται  για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Η αποστολή των δηλώσεων  συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις   1)This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 2) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Με fax στο 2155408840

ή και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6974487967(Θεόδωρας Μεντής) και 6909389162(Γορανίτης Παύλος)

Την ημέρα του αγώνα ενδέχεται να δοθούν μέχρι 50 αριθμοί, για την εξυπηρέτηση ντόπιων αναγκών.

Διαμονή

Για διαμονή προτείνονται  τα ξενοδοχεία και ξενώνες  όπως εμφανίζονται  στοwww.karyes.gr ή στα επιμέρους γύρω χωριά της περιοχής του Πάρνωνα.

Οι τιμές είναι για δίκλινο 30, τρίκλινο 35 και τετράκλινο 40 Ευρώ, για τους ξενώνες που είναι στο χωριό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στους:

Α)      Μεντής Θόδωρος  email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   τηλ 6974487967

B)      Γορανίτης Παυλος email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. τηλ 6909389162

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του χωριού μας (www.karyes.gr). 

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Η  τοποθεσία του αρχαίου οικισμού των Καρυών εικάζεται ότι βρίσκεται στην είσοδο του σημερινού οικισμού δίπλα στο ποτάμι Δειρός. 

Το όνομα της αρχαίας πολίχνης ήταν Καρύαι(1), Κάρυαι(2) ή Καρυά(3) και ο κάτοικός της ονομαζόταν Καρυάτης (θυλ. Καρυάτις), Καρυαίος και Καρυεύς. Το όνομα της οφείλεται στις πολλές καρυδιές που υπήρχαν από τότε στην περιοχή. 

Ο ακριβής καθορισμός της τοποθεσίας του οικισμού δεν είναι εφικτός, λόγω της έλλειψης κάποιου λειψάνου ή ναού και των αναγκαίων ανασκαφών. Ωστόσο, κατά τη καλλιέργεια των εδαφών και την εκσκαφή θεμελίων σπιτιών, έχουν ανακαλυφθεί νομίσματα, θραύσματα αγγείων, αγγεία ολόκληρα, οστά και ταφικά μνημεία τα οποία μαρτυρούν την εκεί παρουσία του αρχαίου οικισμού.

Τα όρια του «δήμου» των Καρυών προσδιορίζονται από την φύση του εδάφους. Βορειοανατολικά ήταν η κορυφογραμμή του Πάρνωνα, περιοχή που ονομάζεται σήμερα «Ζυγός» και ακολουθεί βόρεια ο διαχωρισμός από το Βουρβουριώτικο ποτάμι. Βόρεια προς βορειοδυτικά ακολουθεί την βουνοκορφή Έλατος και Τσιούκα και δυτικά την αρχή του σημερινού κάμπου των Καρυών. Νότια ακολουθείται ο σημερινός διαχωρισμός με την Σελλασία και τέλος ανατολικά και νοτιοανατολικά δεν υπάρχει σαφείς διαχωρισμός, λόγω του γεγονότος ότι ο εκεί τόπος δεν ήταν κατοικημένος τους αρχαίους χρόνους.

*Στην είσοδο των Καρυών ερχόμενοι από Τρίπολη ή Σπάρτη βλέπετε 2 αγάλματα. Πρόκειται για δύο (2) από τα αγάλματα τα οποία κοσμούσαν την πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα την περίοδο του μεσοπολέμου. Ο τότε δήμαρχος Αθηναίων Κωνσταντίνος Κοτζιάς τοποθέτησε εκεί οκτώ αγάλματα των εννέα μουσών, ενώ η ένατη δεν τοποθετήθηκε για λόγους διακοσμητικούς. Τελικά, στα τέλη της δεκαετίας του 1950, μετά από πολλά παράπονα, έγινε η αναμόρφωση του χώρου και αφαιρέθηκαν από εκεί για να βρεθούν δύο από αυτές στις Καρυές. Οι υπόλοιπες τέσσερεις βρίσκονται στην Καρδίτσα, δύο στην Αμοργό και η ένατη καταστράφηκε.

Αποτελούν δωρεά του Δήμου Αθηναίων προς την Κοινότητα Καρυών σε «ανταπόδοση» της προσφοράς των αγαλμάτων των Καρυάτιδων στο Ναό του Ερεχθείου στην Ακρόπολη, μεταφέρθηκαν με πρωτοβουλία του συμπατριώτη Επαμεινώνδα Καστανά και έχουν τοποθετηθεί επί της κεντρικής οδού στην είσοδο του οικισμού.

Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 2ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ 6 ΧΛΜ ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/6/2014 ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος διοργανώνει εκδρομή και συμμετοχή στον 2ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Πάρνωνα , και παράλληλα 6χλμ Δρόμος των Μουσών, το Σάββατο 21/6/2014. Θα αναχωρήσει πούλμαν ΔΩΡΕΑΝ από το Δημαρχείο Νέας Μάκρης και ώρα 11.30 πρωί, με ενδιάμεση στάση από την Πλατεία Δαβάκη Αιγάλεω Αττικής 12.30, για ενδιαφερόμενους αθλητές από την Αθήνα. Η εκδρομή θα είναι αυθημερόν με επιστροφή από Καρυές 22.οο το βράδυ. Πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή υπεύθυνοι Βλάσης Καραβασίλης , Τάσος Αποστόλου  στα τηλ 6942633465 - 2294098696  και 6973316633.  Για εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Τράπεζα Αίματος

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

https://vaspmedical.gr/

 

            

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "HEALTH AND STEP"

 


 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

 

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com