Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, με την υποστήριξη του συλλόγου γυναικών Γραμματικού καθώς και του συλλόγου νεολαίας Γραμματικού, και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 19,5 χλμ και 5χλμ με εκκίνηση  και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωριά τις Αττικής, το Γραμματικό.Ο 5ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 και ώρα εκκίνησης 10:00πμ στην κεντρική πλατεία Γραμματικού για τον αγώνα των 19.5 χλμ, και ώρα εκκίνησης 10:30πμ στην κεντρική πλατεία Γραμματικού για τον αγώνα των 5χλμ. Εκκίνηση και Τερματισμός στην κεντρική πλατεία Γραμματικού.Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες,καθώς και στον τερματισμό θα σας περιμένει παραδοσιακό τοπικό κέρασμα.

 

 

Διαδρομή του Αγώνα

Η εκκίνηση του αγώνα των 19.5 χλμ δίνεται στις 10:00πμ από την κεντρική πλατεία Γραμματικού με κατεύθυνση προς τον αρχαιολογικό χώρο Ραμνούντας και επιστροφή τερματισμό στην κεντρική πλατεία Γραμματικού.
Η διαδρομή είναι σε δρόμο ασφαλτινο και έχει και λίγο βατό δασικό 2χλμ περίπου ανάμεσα σε ελαιώνες , πεύκα , αμπέλια . Όπως είναι γνωστό στους περισσοτέρους συναθλητές και φίλους που συμμετείχαν κάθε χρονιά η διαδρομή είναι πανέμορφη με εναλλαγές ανάμεσα σε ατελείωτους ελαιώνες και αμπέλια αλλά και πράσινο, φυσικά με αρκετές ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις. Λίγα λόγια για την επιπλέον νέα διαδρομή των 8.5χλμ. Από την πίσω πλευρά του αρχαιολογικού χώρου Ραμνουντος υπάρχει χωματόδρομος βατός με ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις ανάμεσα σε ατελείωτα πεύκα και αμπέλια. Η χωμάτινη διαδρομή είναι 2χλμ βατή δασικού δρόμου. Συνεχίζουμε σε ασφαλτινη διαδρομή επίπεδη μέχρι να βγούμε και πάλι στον κεντρικό δρόμο που φτάνει στον τερματισμό στην κεντρική πλατεία Γραμματικού.

Η εκκίνηση του αγώνα των 5χλμ δίνεται στις 10:30πμ από την κεντρική πλατεία Γραμματικού με κατεύθυνση προς την διαδρομή των 19.5 χλμ και αναστροφή στα 2,5χλμ με τερματισμό την κεντρική πλατεία Γραμματικού.

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά 3χλμ. με νερό-ισοτονικό-μπανάνα. Επίσης θα υπάρχει σήμανση διαδρομής και αρίθμηση ανά χλμ.

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας Ραμνους

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

   

 

 

 

 

 

 

δεξια-ραμνους

Τρέχουμε για το περιβάλλον και λέμε Όχι στον ΧΥΤΑ!

 

 

 

 

Χορηγοί Ραμνούς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com